Home » Opslaan en transporteren alsof het niks is

Opslaan en transporteren alsof het niks is

Misschien niet niks, maar je hoeft je om je grondstoffen geen zorgen meer te maken. Dat is wat je met behulp van zogeheten Big Bags allemaal voor elkaar kunt krijgen.

Een opslagplaats runnen is meestal een behoorlijk verantwoordelijke taak. En dat blijft het ook, daar gaat het artikel dat je nu aan het lezen bent niks aan veranderen. Echter, het managen van bijvoorbeeld een loods en het coördineren van transport wordt wel een heel stuk overzichtelijker wanneer je de juiste hulpmiddelen tot je beschikking hebt. Naast ruimte om op te slaan heb je dus een Big Bag nodig. Meerdere, uiteraard. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar die allemaal verschillende typen inhoud aankunnen. En we achten de kans groot dat je die nodig gaat hebben, aangezien veel groothandels en andere bedrijven vaak meerdere uiteenlopende producten en grondstoffen op voorraad hebben.

Heb je een concreter beeld nodig van wat Big bags voor je kunnen doen? Dan illustreren we dat graag hieronder.

Uiteenlopende toepassingen

Heb jij nou een compleet magazijn waarin zich kisten, pallets, dozen, bakken en zakken van diverse formaten bevinden met daarin de producten en grondstoffen die jij gebruikt of verhandelt? Dan zul je vast in je nopjes zijn met één consistente methode voor laden, lossen en opbergen. Het grootste verschil per Big bag is dat de binnenvoering van iedere soort uniek is. Dat moet ook wel, want de ene inhoud zal meer licht, zuurstof of warmte nodig hebben dan de ander, waarvoor één of meerdere van deze zaken funest zal blijken. Kortom, je bent je meer en meer zeker van de duurzaamheid van de inhoud van je opslag wanneer je de juiste Big bag gebruikt.

Eenvoudig transporteren

Jouw loods is punt A. Of misschien wel B, eigenlijk. Om ons niet nodeloos taalkundig en logistiek in de nesten te werken, zullen we het maar wat makkelijker voor onszelf verwoorden: Big Bags maken het heel makkelijk om de inhoud van het ene naar het andere punt te vervoeren. Dat blijkt onder andere al uit de stevige kunststof waarmee ze gemaakt zijn. Deze is ook nog eens heel krachtig in elkaar gevlochten. Big Bags kunnen daarom behoorlijk wat gewicht aan.

Heb je ze even niet nodig? Dan vouw je ze met het grootste gemak op en heb je nauwelijks ruimte nodig om ze op te bergen.

Promoot jezelf!

Zodra je langs een weg of bouwplaats Big bags ziet staan, springen ze nogal in het oog. Ze worden in dat geval meestal ingezet als een soort stootwal voor de veiligheid. Maar als je ze heel goed kunt zien, dan loont het toch meteen de moeite om jezelf in the picture te zetten? Laat ze dan ook bedrukken met jouw huisstijl en logo, zodat potentiële klanten jouw direct leren kennen!

Lees ook eens over:

Tags: