Live Life Green =

Wij zijn een platform gericht op het delen van kennis om duurzamer te leven. Hier vind je leuke blogs met handige tips en informatieve artikelen over hoe jij jouw ecologische footprint kunt verkleinen.

Laat je informeren:

Neem een kijkje in onze kennisbank. Hierin vind je artikelen met diverse invalshoeken over duurzaamheid. Maak gebruik van handige stappenplannen, tips of tricks om jouw duurzaamheid te verbeteren.

Laat je inspireren

Lees onze leuke blogs en laat je inspireren om groener te gaan leven. Stuur leuke blogs door naar vrienden of vriendinnen om ook anderen aan te sporen om duurzaam te gaan leven.

Koop duurzaam en lokaal

Wij hebben lokale tweedehands winkels voor jou op een rij gezet. Neem een kijkje bij je lokale tweedehands winkel en koop een tweedehands product. Zo draag jij bij aan een groenere wereld.

Eet groen(er)

Wij hebben lokale vegan restaurants in kaart gebracht, zodat jij eens de lokale vegan culinaire hoogstandjes kunt proeven.

Jouw duurzame product of dienst onder de loep?

Wil jij jouw duurzame product of dienst onder de aandacht van onze lezers brengen? Neem dan contact op met onze redactie voor de advertentiemogelijkheden.