Ga naar de inhoud

Vegan restaurant Amsterdam

Ben jij op zoek naar een lekker vegan restaurant in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij van Live Life Green willen je graag helpen om een leuk restaurant te vinden waar je niet-dierlijke producten kunt eten. Wij promoten namelijk graag een vegan lifestyle. Want, geen dierlijke producten eten helpt bij aan het verbeteren van het milieu, het verbeteren van je eigen gezondheid én het verbeteren van de omstandigheden waaronder dieren leven. Dus, in dit artikel hebben wij de leukste vegan restaurants in Amsterdam voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken. Mis je een restaurant? Neem dan even contact op met info@livelifegreen.nl en wie weet voegen we het restaurant toe aan het overzicht.

Bonboon

Bij dit vegan restaurant in Amsterdam kun je terecht voor een lekker driegangen-, viergangen- of vijfgangenmenu. Bij elke gang kun je vervolgens weer kiezen uit 3 verschillende gerechten, zoals: zoete aardappelsoep, Midden-Oosterse aubergine of tiramisu. Je kunt zowel lekker binnen zitten, als buiten op het terras. Dus zowel voor de warme als koude dagen kun je bij Bonboon terecht. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te kijken hoe je bij dit vegan restaurant in Amsterdam komt.

Mr. Stacks

Bij deze hotspot in de Amsterdamse Pijp ben je helemaal aan het juiste adres als je van vegan pancakes houdt. Dit vegan restaurant in Amsterdam staat bekend om hun uiterst fotogenieke pannenkoeken en hun overheerlijke bubble tea. Je hebt van allerlei lekkere varianten op het menu staan, zoals: de Dutch Apple Pie Stack en de Burger Stack. De keuze is reuze en het menu bij Mr. Stacks is allerminst saai. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te kijken hoe je bij dit vegan restaurant in Amsterdam komt.

Mr. & Mrs. Watson

Sommige mensen zullen een saai idee hebben bij veganistisch eten, maar dit is verre van de waarheid. Dit toont Mr. & Mrs. Watson, een absolute parel van een vegan restaurant in Amsterdam. Hier vind je unieke culinaire vegan hoogstandjes op de menukaart, zoals: pulled no-pork, appel-salie worstjes, vegan cheesecake, frittata tatin en nog veel meer. Dus als jij een keer gezond, maar uniek uit eten wil, ga dan naar Mr. & Mrs. Watson. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te kijken hoe je bij dit vegan restaurant in Amsterdam komt.

Mooshka

Ook soulfood vind je in vegan vorm en wel bij Mooshka wel te verstaan. Bij dit vegan restaurant in Amsterdam kom je als foodliefhebber helemaal tot je recht. Van authentieke Afrikaanse gerechten tot en met Cubaanse invloeden, je vindt het bij Mooshka. Dus mocht je in de buurt zijn van Amsterdam, breng dan dit restaurant zeker een bezoekje. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te kijken hoe je bij dit vegan restaurant in Amsterdam komt.

Bekijk het bericht op Pinterest:

Ben jij in een andere stad dan Amsterdam en ben je op zoek naar een vegan restaurant? Geen zorgen. Bekijk dan eens één van onze onderstaande pagina’s:

Meer lezen over duurzaam eten? Bekijk dan ook eens de onderstaande pagina’s: