Vegan restaurant Rotterdam

Ben jij op zoek naar een lekker vegan restaurant in Rotterdam? Dan ben je bij Live Life Green aan het juiste adres. Wij hebben voor jou de lekkerste hotspots op een rij gezet, zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken. Wij willen namelijk graag een vegan lifestyle promoten. Minder dierlijke producten eten is namelijk goed voor je eigen gezondheid, want minder kans op hart- en vaatziekten, maar het is ook goed voor het welzijn van de dieren en de aarde. Minder dierlijke producten eten zorgt ervoor dat er minder dieren in slechte omstandigheden leven en geslacht worden. Daarnaast zorgt een kleinere veestapel voor minder Co2-uitstoot. Dus, ga vooral naar een vegan restaurant in Rotterdam, want vegan maaltijden zijn overheerlijk en ook zeer divers!

Rozey

Bij dit vegan restaurant in Rotterdam kun je de hele avond onbeperkt vegan eten, en dat voor een vaste prijs! Doordeweeks betaal je hier een prijs van €32,50 voor en in het weekend betaal je 37,50 voor overheerlijk veganistisch eten. Het menu is zeer veelzijdig, dus er is voor ieder wat wils. Bij Rozey kun je namelijk kiezen uit maar liefst 55 verschillende maaltijden. Ze hebben goed nagedacht over de producten die ze serveren, alle producten dragen namelijk niet bij aan het beschadigen van het milieu of aan slechte omstandigheden voor dieren.

Dumbo

Dumbo is een volledig vegan restaurant in Rotterdam. Hier geldt een shared dining principe, waarbij je allerlei lekkere vegan maaltijden met elkaar kunt delen. Dit is een mooie optie voor een gezellig en gezond avondje uit met je partner, familie, vrienden of collega’s. Je vindt hier maaltijden zoals: sushi, mac and cheese, saté, bitterballen en nog veel meer. Het menu is zeer divers en nooit saai. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje hoe je bij dit vegan restaurant in Rotterdam komt. 

Vegan Junk Food Bar

Heb jij zin in junkfood, zoals een hamburger, hotdog of een lekkere kapsalon, maar ben je veganist? Dan moet jij een bezoekje brengen aan dit vegan restaurant in Rotterdam: Vegan Junk Food Bar. Hier vind je allerlei soorten junkfood, maar dan vegan! Dit doen ze zo goed dat je het verschil écht niet merkt. Dus heb je in in een lekkere hap, dan kan dit ook gewoon gezond en diervriendelijk! Ook ideaal voor beginnende veganisten om eens te proeven dat een lekkere ‘vette hap’ niet persé met vlees hoeft. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje hoe je bij dit vegan restaurant in Rotterdam komt.

Bekijk het bericht op Pinterest:

Staat jouw favoriete vegan restaurant in Rotterdam er niet bij? Stuur deze dan in naar de redactie via info@livelifegreen.nl. Wie weet staat jouw favoriete hotspot er straks tussen. Ben je in een andere stad en ben je op zoek naar een vegan restaurant? Bekijk dan ook eens de onderstaande pagina’s. 

Meer lezen over duurzaam eten? Bekijk dan ook eens de onderstaande pagina’s: