Vegan restaurant Den Haag

Wil jij lekker veganistisch eten in Den Haag? Dan moet jij zeker verder lezen. Wij hebben namelijk de lekkerste en leukste vegan restaurants in Den Haag voor je op een rij gezet, zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken. Wij van LiveLifeGreen promoten graag een vegan lifestyle. Want minder dierlijke producten eten is niet alleen goed voor jezelf, want minder kans op hart- en vaatziekten, maar het is ook nog eens veel beter voor de aarde en het beste voor de dieren. Een win-win-win situatie dus! Zit jouw favoriete vegan restaurant in Den Haag er overigens niet bij? Mail dan naar info@livelifegreen.nl en wie weet staat jouw favoriete hotspot er binnenkort tussen.

Veggies on Fire

Bij dit vegan restaurant in Den Haag vind je een compleet diervriendelijk en veganistisch menu met invloeden vanuit de hele wereld. Als klap op de vuurpijl is alles wat ze serveren ook nog eens biologisch. Voor een ieder is er hier wat wils, van Indonesische tot Zuid-Amerikaanse gerechten, geserveerd op de traditionele manier. Overigens hebben ze hier ook rauwe gerechten, voor de degene die daar van houdt. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te kijken hoe je bij dit vegan restaurant in Den Haag komt.

Fast and Vegan

Begin je dag goed bij dit vegan restaurant in Den Haag, want hier vind je een geweldig veganistisch ontbijt. Van heerlijke wraps met geroosterde wortels en jackfruit tot aan broodjes met guacamole, je vindt het hier! Complementair aan het eten hebben ze ook overheerlijke smoothies, zoals de Berrybomb, bestaande uit acai, baobab en hennepzaad. De gemiddelde prijs van een ontbijt of lunch ligt op €8,50. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te kijken hoe je bij dit vegan restaurant in Den Haag komt.

Hortus

Hortus wordt alom gezien als een uitstekend vegan restaurant in Den Haag. Ze hebben klassieke gerechten als gegrilde aubergine en een tompouce van zoete aardappel. Deze gerechten zijn niet alleen veganistisch, maar ook nog eens overheerlijk. Hortus is gelegen in een zeer mooi ogend en historisch gedeelte van de stad. Naast overheerlijke gerechten is de bediening ook nog eens erg bijzonder. Hortus is zeker een bezoekje waardig. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te kijken hoe je bij dit vegan restaurant in Den Haag komt.

Bekijk het bericht op Pinterest:

Ben jij in een andere stad dan Den Haag en ben je op zoek naar een vegan restaurant? Geen zorgen. Bekijk dan eens één van onze onderstaande pagina’s:

Meer lezen over duurzaam eten? Bekijk dan ook eens de onderstaande pagina’s: