Ga naar de inhoud

Vegan restaurant Utrecht

Ben jij op zoek naar een lekker vegan restaurant in Utrecht? Dan zit je bij Live Life Green goed. Wij promoten maar al te graag een gezonde levensstijl, niet alleen gezond voor jou, maar gezond voor heel moeder aarde. Een veganistisch dieet past daar perfect in. Dit is niet alleen goed voor je eigen gezondheid, want je loop zo minder risico op hart- en vaatziekten, maar het is ook nog eens goed voor het welzijn van de dieren en voor de aarde. Minder dieren eten leidt tot een minder grote veestapel, wat weer zorgt voor een mindere uitstoot van Co2. Staat jouw favoriete vegan restaurant in Utrecht er niet tussen? Neem dan even contact op met de redactie via info@livelifegreen.nl, wie weet staat jouw favoriete hotspot in Utrecht er straks tussen.

Waku Waku

BIj dit vegan restaurant in Utrecht is alles op de kaart volledig veganistisch. Waku Waku is het grootste plant-based restaurant in heel Europa. Wat kun je hier nou allemaal eten? Hamburgers gemaakt van linzen, een rijkelijk gevulde salade, sushi, springrolls en nog veel meer maaltijden op plantaardige basis. Het vegan restaurant zit midden in Utrecht, dus je kan het combineren met een leuk dagje naar de stad. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te kijken hoe je bij dit vegan restaurant in Utrecht komt.

VanPlanten

In de bruisende wijk Lombok vind je dit vegan restaurant in Utrecht: VanPlanten. Hier eet je 100% plant-based gerechten in een interieur dat volledig bestaat uit meubelen die zijn gekocht bij een tweedehands winkel. Het unieke aan dit restaurant is dat alle winst wordt gedoneerd aan goede doelen die strijden voor een beter milieu en een beter welzijn voor dieren. Een hapje eten bij dit vegan restaurant in Utrecht draagt dus bij aan een betere wereld. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te kijken hoe je bij dit restaurant komt. 

Karibu

Wil jij lekker veganistisch lunchen of ontbijten? Dan moet je bij dit vegan restaurant in Utrecht zijn. Hier vind je gezonde gerechten, lekkere sapjes en bijna alles op de kaart is op plantaardige basis. Het restaurant bevindt zich in het unieke Hooghiemstra gebouw. Een iconisch industrieel pand dat zich bevindt tussen het groene Griftpark en de Utrechtse gracht. Al het eten dat ze serveren is huisgemaakt en is geïnspireerd op de Mediterraanse roots van de eigenaren. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te kijken hoe je bij dit vegan restaurant in Utrecht komt. 

Bekijk het bericht op Pinterest:

Ben jij in een andere stad dan Utrecht en ben je op zoek naar een vegan restaurant? Geen zorgen. Bekijk dan eens één van onze onderstaande pagina’s:

Meer lezen over duurzaam eten? Bekijk dan ook eens de onderstaande pagina’s: