Tweedehands winkel Amsterdam

Ben jij op zoek naar een tweedehands winkel in Amsterdam? Onze redactie heeft een overzicht gemaakt van leuke shops in onze hoofdstad. Ga eens op bezoek bij één van de winkels en laat je inspireren door tweedehands producten voor een scherpe prijs! Heb je nog spullen thuis liggen waar je niks mee doet? Neem deze dan mee naar de tweedehands winkel in Amsterdam en doneer of verkoop ze aan de shop. Zo geef jij jouw producten een tweede leven en draag je bij aan een groenere wereld.

We Are Vintage

Bij We Are Vintage vind je een uitgebreid assortiment aan kleding en schoenen vanaf 10 euro per kilo. Je vindt er kleding uit de jaren 60, 70, 80, 90 en 00, voor zowel mannen en vrouwen. Het is een zeer uitnodigende tweedehands winkel in Amsterdam en zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen! Naast kleding vind je er ook veel mooie vintage sieraden en accessoires, die zijn overigens wel per stuk te koop. Dit is de uitgelezen winkel om te bezoeken als je gek bent op unieke tasjes, hoedjes, petjes en laarzen. Zie het Google Maps-kaartje om te zien waar deze tweedehands winkel in Amsterdam gevestigd zit.

Locatie 1:

Locatie 2:

Bij Ons Vintage

Bij Ons Vintage is een super leuke tweedehands winkel in Amsterdam die zich specialiseert in kleding uit de jaren 60, 70, 80 en 90, met vooral de focus op de jaren 60 en 70. Er is een zeer divers aanbod aan kleding voor zowel mannen als vrouwen. In deze tweedehands winkel in Amsterdam waan je jezelf echt even terug in de tijd.

Zipper

Ga op bezoek bij één van de oudste tweedehands winkels in Amsterdam: Zipper. Hier kom je terecht in een gezellige huiskamersfeer waar je écht unieke stijlen kleding vindt. Oftewel ben je op zoek naar unieke pareltjes? Dan moet jij zeker een bezoekje brengen aan Zipper. 

Ken jij een leuke tweedehands winkel in Amsterdam die nog niet op deze pagina staat? Neem dan contact op met de redactie van Live Life Green via info@livelifegreen.nl. Wie weet zie je de shop dan terug op deze pagina!