Ga naar de inhoud

Tweedehands winkel Nijmegen

Wil jij graag een dagje shoppen maar niet teveel geld uitgeven? Breng dan eens een bezoekje aan een tweedehands winkel in Nijmegen. In tweedehands shops vind je vaak unieke vintage producten, maar ook moderne producten tegen een scherp prijsje. Daarnaast koopt een tweedehands winkel in Nijmegen wellicht ook producten in. Dus neem eens een kijkje in je zolder of garage of daar producten liggen te verstoffen. Neem deze mee naar de shop om te kijken of ze het product willen inkopen. Zo heb jij niet alleen een extraatje om lekker te shoppen, je geeft een product ook nog eens een tweede leven. Door minder focus te leggen op nieuwe producten zorg je voor een mindere vraag naar nieuwe producten en daardoor een vermindering van massaproductie. Dus, ga lekker op pad naar een tweedehands winkel in Nijmegen en draag jouw steentje bij aan een groenere wereld.

Appel & Ei

Midden in het centrum vind je een erg gave tweedehands winkel in Nijmegen, namelijk: Appel & Ei. Hier vind je een constant wisselend assortiment aan kleding, accessoires, schoenen en tassen. Topmerken zoals G-star, Nubbik en Fred de la Bretonière zijn vertegenwoordigd in het assortiment. En dit allemaal tegen zeer scherpe prijzen! Oftewel, wil jij een uniek stuk kleding of accessoire, dan moet jij een bezoekje brengen aan deze tweedehands winkel in Nijmegen. Bekijk het Google Maps-kaartje hieronder om te kijken hoe je bij Appel & Ei kunt komen.

Sussies Vintage

Deze tweedehands winkel in Nijmegen is al meer dan 14 jaar een begrip in Utrecht, maar 7 jaar geleden is er ook een vestiging geopend in Nijmegen. Bij Sussies Vintage vind je zeer kloffe kledingstukken en schoenen, zoals cowboy boots, hippe regenjassen, kimono’s en nog veel meer. Dus wil jij een uniek stuk kleding tegen een scherpe prijs? Dan moet jij een bezoekje brengen aan Sussies Vintage. De winkel heeft een gezellige huiskamersfeer, dus het winkelen is ook nog eens gezellig. Om de weg naar deze tweedehands winkel in Nijmegen te vinden kun je het onderstaande Google Maps-kaartje bekijken.

Fabrics & More

Neem een bezoekje aan de grootste vintage winkel in Nijmegen. Deze tweedehands winkel beschikt over maar liefst 400 vierkante meter met fantastische tweedehands spullen. Hier vind je kledingstukken vanaf de jaren 60 tot en met de jaren 90. Grote merken als Levi’s, Wrangler en Lee zijn vertegenwoordigd in het aanbod van deze tweedehands winkel in Nijmegen. Naast een mooi aanbod ademt het pand sfeer en heeft het een geweldige ambiance. Winkelen is nog nooit zo leuk geweest! Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om je weg naar deze shop te vinden.

Ken jij een leuke tweedehands winkel in Nijmegen die nog niet op deze pagina staat? Neem dan contact op met de redactie van Live Life Green via info@livelifegreen.nl. Wie weet zie je de shop dan terug op deze pagina! 

Meer weten over duurzaamheid? Lees ook eens over: