Tweedehands winkel Enschede

Ben jij in het Oosten van het land en wil je graag een dagje shoppen voor weinig geld, en dat terwijl je je steentje bijdraagt aan een beter milieu? Dan raden wij je aan om een bezoekje te brengen aan een tweedehands winkel in Enschede. Door tweedehands producten te kopen zorg jij voor minder vraag naar nieuwe producten, wat voor minder massaproductie zorgt. Daarnaast is het ook nog eens hartstikke leuk om te shoppen bij een tweedehands winkel in Enschede. Je vindt bij tweedehands shops vaak unieke vintage producten, die je nergens anders meer vindt. Dus ben jij op zoek naar dat unieke kledingstuk of een mooi stukje accessoire voor in je woning? Wacht dan niet langer en ga op bezoek bij een tweedehands winkel in Enschede. Voor jouw gemak hebben wij een overzicht gemaakt met de leukste tweedehands shops in deze Oostelijke stad. Zo hoef jij niet meer te zoeken, lekker gemakkelijk. Als je toch naar een tweedehands winkel gaat, kijk dan ook even op je zolder of in je garage of daar niet toevallig producten liggen die je niet meer gebruikt. Heb je ongebruikte producten? Neem ze dan mee naar de tweedehands winkel in Enschede, want daar kun je ze doneren of verkopen. Zo houd je misschien nog een extraatje over om te besteden aan je aankoop. 

Appel & Ei

Ken je dat gezegde? Je kan het voor een appel en een ei krijgen. Bij Appel & Ei krijg je niet alleen producten voor een schijntje, het zijn ook nog eens unieke kledingstukken waar jij zeker de blits mee maakt. Een bezoekje aan deze tweedehands winkel in Enschede is zeker de moeite waard. Voor zowel mannen als vrouwen is er een aanbod aan kleding die niet van nieuw te onderscheiden is. Hier hebben ze ook zogenaamde ‘Goudappeltjes’, dit zijn de pareltjes binnen de collectie. Wil jij ook een goudappeltje scoren? Ga dan naar deze tweedehands winkel in Enschede. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje hoe je bij deze tweedehands winkel in Enschede komt.

479vintage

In deze knusse tweedehands winkel in Enschede vind je mooie vintage kleding uit de jaren 80 en 90. De collectie wisselt vaak, dus je vindt hier vaak nieuwe en unieke stukken kleding. Daarnaast wordt de kleding persoonlijk door de eigenaar uitgekozen. Je vindt er altijd kwaliteit, en dat voor een scherp prijsje! Overigens vind je hier naast kleding ook leuke accessoires en schoenen. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje hoe je bij deze tweedehands winkel in Enschede komt.

The VintageClub

Ben jij op zoek naar mooie en unieke dameskleding tegen een zacht prijsje? Neem dan eens een kijkje bij The VintageClub. Deze tweedehands winkel in Enschede is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van tweedehands dameskleding. Naast kleding vind je ook mooie accessoires, om de look helemaal compleet te maken. Je vindt hier luxe tweedehands merkkleding, en dat voor weinig geld. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje hoe je bij deze tweedehands winkel in Enschede komt.

Ken jij een leuke tweedehands winkel in Enschede die nog niet op deze pagina staat? Neem dan contact op met de redactie van Live Life Green via info@livelifegreen.nl. Wie weet zie je de shop dan terug op deze pagina! 

Meer weten over duurzaamheid? Lees ook eens over: