Ga naar de inhoud

Tweedehands winkel Gouda

Unieke vintage kleding, moderne meubelen, hippe woonaccessoires, je vindt het allemaal bij een tweedehands winkel in Gouda. En dat tegen een scherpe prijs! Niet alleen dat, door tweedehands producten te kopen draag je ook nog eens een steentje bij aan een groenere wereld. Hoe dan vraag je jezelf af? Door constant maar nieuwe producten te kopen, werken consumenten massaproductie in de hand. Dit heeft veel negatieve gevolgen voor het milieu. Oftewel, we moeten minder nieuwe producten kopen en meer de focus leggen op het kopen van tweedehands producten. Nou is dit niet alleen beter voor het milieu, maar het is ook nog eens hartstikke leuk. Je vindt bij een tweedehands winkel in Gouda vaak pareltjes die je niet meer ergens anders in winkels vindt. En dat tegen een leuke prijs, wie wil dat nou niet? Voordat je naar de shop gaat is het handig om thuis te kijken of je zelf nog producten hebt die je eigenlijk niet meer nodig hebt, want die kun je weer doneren of verkopen aan de tweedehands winkel in Gouda. Zo houd je wellicht nog een leuk extraatje over aan je dagje shoppen. In dit artikel hebben wij de leukste tweedehands winkels in Gouda op een rijtje gezet, zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken. 

Appel & Ei

In de leukste winkelstraat van gouda vind je deze tweedehands winkel: Appel & Ei. De eigenaresse selecteert samen met haar teams de mooiste stukken tweedehands kleding. Dus als je op zoek bent naar leuke kleding, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Dagelijks worden er rond de 100 nieuwe stukken toegevoegd aan het aanbod, dus je vindt hier ook een steeds wisselend aanbod. Dus een bezoek hoeft niet bij 1 keer te blijven! Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te kijken hoe je bij deze tweedehands winkel in Gouda komt.

Used Products

Lekker een dagje rondneuzen tussen allerlei tweedehands producten, van laptops tot kledingaccessoires, het kan bij Used Products. Deze tweedehands winkel in Gouda heeft werkelijk van alles, waardoor een dagje shoppen erg leuk is. Ook krijg je in deze winkel direct contant geld als je gebruikte producten verkoopt. Dus hier loont het om even van te voren in de garage of op zolder te kijken of je toevallig niet producten hebt die liggen te verstoffen. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te kijken hoe je bij deze tweedehands winkel in Gouda komt.

Verda kleding en accessoires.

Ben jij op zoek naar onderscheidende tweedehands vrouwenkleding? Neem dan eens een kijkje in deze tweedehands winkel in Gouda: Verda kleding en accessoires. Hier vind je voornamelijk prachtige vrouwenkleren, maar ook voor mannenkleding is er een klein aanbod. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen. Wil je een dagje leuk shoppen voor weinig geld, dan dit je hier zeker goed. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te kijken hoe je bij deze tweedehands winkel in Gouda komt.

Ken jij een leuke tweedehands winkel in Gouda die nog niet op deze pagina staat? Neem dan contact op met de redactie van Live Life Green via info@livelifegreen.nl. Wie weet zie je de shop dan terug op deze pagina! 

Neem ook eens een kijkje naar: