Tweedehands winkel Rotterdam

Wil jij jezelf trakteren op een uniek product, en dat slechts voor een habbekrats? Dan moet jij zeker een tweedehands winkel in Rotterdam bezoeken. In tweedehands shops vind je vaak unieke vintage, maar ook moderne producten, die tegen een scherpe prijs worden aangeboden. In dit artikel hebben wij de leukste tweedehands winkels in Rotterdam voor je op een rij gezet. Zo hoef je zelf niet meer te zoeken. Waarom moet je eigenlijk kopen bij een tweedehands winkel? Door gebruikte goederen een tweede leven te geven, draag jij een steentje bij aan het verminderen van massaproductie. Want minder vraag naar nieuwe producten, betekent ook minder productie van nieuwe goederen. Kijk voordat je naar een tweedehands winkel in Rotterdam gaat ook eens op je zolder of in je garage. Wellicht heb je nog producten liggen die je nooit meer gebruikt. Neem deze mee naar de shop en doneer of verkoop ze aan de winkel. Zo heb je nog een leuk extraatje om te spenderen!

Cheap Fashion

Wil jij graag speuren naar tweedehands pareltjes van kleding? Bezoek dan deze tweedehands winkel in Rotterdam: Cheap Fashion. Dit is een zeer grote winkel met een uitgebreid aanbod aan tweedehands kleding. Je vindt hier werkelijk alles, van feestkleding tot aan casual kleding, maar ook bruidsjurken. Dus, wil jij lekker een dagje kleding shoppen voor een lage prijs, ga dan direct naar Cheap Fashion. Je zult zeker niet teleurgesteld zijn. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om deze tweedehands winkel in Rotterdam te bezoeken.

Dearhunter Vintage

Mooie vintage kleren en accessoires scoren doe je bij deze tweedehands winkel in Rotterdam, Dearhunter Vintage. Hier vind je een fantastisch aanbod aan unieke stijlen kleren en toffe eyecatchers van accessoires. De collectie bestaat uit kleding van de jaren 

60 tot en met de jaren 80. Dearhunter Vintage is een aanrader voor degene die graag uniek voor de dag komt. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om deze tweedehands winkel in Rotterdam te bezoeken.

ReShare store Rotterdam

Deze tweedehands winkel in Rotterdam is een initiatief vanuit het Leger des Heils, de ReShare store in Rotterdam. Hier vind je een gevarieerd aanbod aan tweedehands en vintage kleding, in verschillende stijlen. Voor iedereen is er hier wat wils. Deze winkel vind je in overigens vele andere steden, ze hebben inmiddels 10 filialen door heel Nederland. Dus, wil jij een dagje shoppen naar unieke kleding, maar niet te veel geld kwijt zijn. Dan moet jij zeker een bezoekje brengen aan de ReShare store in Rotterdam. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om deze tweedehands winkel in Rotterdam te bezoeken.

Ken jij een leuke tweedehands winkel in Rotterdam die nog niet op deze pagina staat? Neem dan contact op met de redactie van Live Life Green via info@livelifegreen.nl. Wie weet zie je de shop dan terug op deze pagina! 

Meer weten over duurzaamheid? Lees ook eens over: