Tweedehands winkel Utrecht

Shoppen voor een prikkie. Het kan als je een tweedehands winkel in Utrecht bezoekt. Doorgaans vind je in tweedehands shops unieke producten die van goede kwaliteit zijn, en dat tegen een scherpe prijs. Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt van de leukste tweedehands winkels in Utrecht. Zo hoef je zelf niet meer te zoeken! Voordat je op stap gaat om te shoppen kijk dan even op je zolder of in je garage of je daar producten hebt liggen die je niet meer gebruikt. Anders kun je deze meenemen en doneren of verkopen aan een tweedehands winkel in Utrecht. Zo heb je nog een extraatje om te besteden als je lekker gaat shoppen.

Episode

Bij deze tweedehands winkel in Utrecht vind je maar liefst drie verdiepingen die vol hangen met leuke vintage kleding. Bij Episode vind je alles, van leuke jurkjes tot bijzondere petjes. Voor een ieder is hier wat wils. De kleding is voornamelijk afkomstig uit de jaren 80 en 90 en je vindt er allerlei stijlen, van casual tot aan uitgaanskleding. Mocht je op zoek zijn naar een uniek stuk kleding of accessoire, dan moet je echt een bezoek brengen aan Episode. In het Google Maps-kaartje hieronder zie je waar deze tweedehands winkel in Utrecht gevestigd zit.

Vintage Island

Wil jij een mooi paar schoenen voor een scherp prijsje? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij deze tweedehands winkel in Utrecht: Vintage Island. Hier vind je een zeer grote collectie aan schoenen en laarzen, van All Stars tot aan Harley Davidson laarzen, je vindt het bij Vintage Island. Echter, het aanbod bestaat niet louter uit schoenen. Je vindt hier ook een uitgebreide collectie aan vrouwen- en herenkleding. Dus, wil jij een unieke kledingkast? Ga dan langs bij Vintage Island. In het Google Maps-kaartje hieronder zie je waar deze tweedehands winkel in Utrecht gevestigd zit.

No Vintage Phobia

Bij No Vintage Phobia vind je van alles, van bijzondere sieraden tot unieke kunstwerken. Een bezoekje aan deze tweedehands winkel in Utrecht is zeker de moeite waard. Ook kun je hier terecht voor designer kleding en unieke schoenen. Naast winkelen kun je deze plek ook afhuren voor een feestje of voor een workshop, dus mocht je nog een locatie zoeken in Utrecht, neem dan eens een kijkje. In het Google Maps-kaartje hieronder zie je waar deze tweedehands winkel in Utrecht gevestigd zit.

Ken jij een leuke tweedehands winkel in Utrecht die nog niet op deze pagina staat? Neem dan contact op met de redactie van Live Life Green via info@livelifegreen.nl. Wie weet zie je de shop dan terug op deze pagina! 

Meer weten over duurzaamheid? Lees ook eens over: