Ga naar de inhoud

Tweedehands winkel Tilburg

Trakteert jezelf op een uniek product tegen een scherp prijsje door een tweedehands winkel in Tilburg te bezoeken. Wat is er nou mooier dan te shoppen terwijl je een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Door een product een tweede kans te geven zorg jij ervoor dat er minder vraag is naar nieuwe producten. Hierdoor is er minder massaproductie en minder vervuiling van het milieu. Dus, als je zin hebt om te shoppen, bezoek dan een tweedehands winkel in Tilburg. Wij hebben voor jou de leukste winkels op een rij gezet, zodat jij eenvoudig naar de dichtstbijzijnde tweedehands shop kunt navigeren. Voordat je er naartoe gaat kunnen wij je adviseren om eens een kijkje te nemen in je garage of op je zolder. Liggen daar nog producten die je niet meer gebruikt en die liggen te verstoffen? Neem ze mee en doneer of verkoop ze aan de tweedehands winkel in Tilburg. Misschien krijg je hier nog wat extra’s voor en heb jij weer wat in je zak om van te shoppen.

Velerlei conceptstore

Wil jij lekker shoppen in een sfeervolle en gezellige tweedehands winkel in Tilburg? Breng dan eens een bezoekje aan Velerlei conceptstore. Dit is een duurzaam warenhuis met vele kleine shops variërend van antiek tot aan kleding. Voor een ieder is er wat wils. Deze winkel is werkelijk schitterend ingericht, waardoor de shopliefhebber hier echt helemaal tot zijn recht komt. Velerlei conceptstore staat voor 6R’s, namelijk: recycle, rethink, reduce, reuse, rebuy en relove. Een erg leuke winkel die duurzaamheid ook nog eens voorop zet. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te kijken hoe je bij deze tweedehands winkel in Tilburg komt.

ReShare store

Ben jij op zoek naar leuke kleding voor een scherp tarief? Ga dan eens op bezoek bij deze tweedehands winkel in Tilburg: ReShare. Voor slechts enkele euro’s kun jij al over een uniek kledingstuk bezitten. Het is een initiatief van het Leger des Heils en het is een winkel waar iedereen terecht kan. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te zien hoe jij bij deze leuke tweedehands winkel in Tilburg komt. 

Het Zingende Nijlpaard

Het Zingende Nijlpaard is werkelijk een parel van een tweedehands winkel in Tilburg. Deze winkel ademt sfeer en je wil hier echt niet meer weg als je eenmaal binnen bent. In deze nostalgische speelgoedwinkel komt het kind weer helemaal in je naar boven. Je vindt hier echt allerlei soorten speelgoed van door de jaren heen, van poppen tot aan puzzles. Voor iedereen is er wel een leuk stuk speelgoed te vinden. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een uniek cadeau voor bijvoorbeeld je kleine neefje? Ga dan eens op bezoek bij Het Zingende Nijlpaard. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te kijken hoe je bij deze tweedehands winkel in Tilburg komt.

Ken jij een leuke tweedehands winkel in Tilburg die nog niet op deze pagina staat? Neem dan contact op met de redactie van Live Life Green via info@livelifegreen.nl. Wie weet zie je de shop dan terug op deze pagina!