Tweedehands winkel Eindhoven

Unieke producten kopen tegen een zacht prijsje terwijl je jouw steentje bijdraagt aan een beter milieu. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het kan als jij je producten koopt bij een tweedehands winkel in Eindhoven. Door gebruikte producten te kopen ga jij massaproductie tegen, want je verlaagt immers de vraag naar nieuwe producten, die nog geproduceerd moeten worden. In tweedehands winkels in Eindhoven vind je unieke vintage, maar ook moderne producten tegen een zacht prijsje. En, als je toch naar de shop gaat, kijk dan even op je zolder of in je garage of je toevallig geen producten hebt die liggen te verstoffen. Zo ja, neem deze dan mee naar de tweedehands winkel in Eindhoven en doneer of verkoop ze aan de winkel. Zodoende geef jij producten een tweede leven en daarnaast houd je er misschien zelf een extraatje aan over! In dit artikel hebben wij de leukste tweedehands winkels in Eindhoven voor je op een rij gezet.

Second Floor

Deze tweedehands winkel in Eindhoven zit gevestigd in een oude slagerij, vandaar ook een varken als logo. Deze shop verkoopt unieke vintage kleding items van hoge kwaliteit. Het vriendelijke personeel van Second Floor helpt je graag op weg bij het vinden van jouw ideale kledingstuk. Onder eigen label brengt deze tweedehands kledingwinkel kleding, tassen en nog veel meer producten uit. Oftewel een bezoekje aan Second Floor is zeker de moeite waard. In het onderstaande Google Maps-kaartje zie je hoe je bij deze tweedehands winkel in Eindhoven komt.

Yetunde & the Vintage Alternatives

Deze tweedehands winkel in Eindhoven is super groot. Bij Yetunde & the Vintage Alternatives vind je duizenden kledingstukken, accessoires en schoenen. Als je hier binnenstapt, weet je werkelijk niet waar je moet beginnen. Het unieke aan deze winkel is, dat je er niet alleen kunt shoppen, je kunt er ook naar de kapper en er slapen in een boutique hotel. Je hoort dat dit niet zomaar een tweedehands winkel is, maar het is echt een unieke ervaring om naar deze shop te gaan. In het onderstaande Google Maps-kaartje zie je hoe je bij deze tweedehands winkel in Eindhoven komt.

ReShare Store

De ReShare Store is een landelijk initiatief van het Leger des Heils. De opbrengst van deze tweedehands winkel in Eindhoven komt ten goede van het Leger des Heils. Dus, als je hier een mooi kledingstuk koopt draag je jouw steentje bij aan een betere wereld. Als je op zoek bent naar mooie ouderwetse vintage kledingstukken, dan zit je bij ReShare Store op de juiste plek. Als je binnenstapt in deze shop zou je niet denken dat het een tweedehands winkel is, want het is écht een zeer nette winkel. In het onderstaande Google Maps-kaartje zie je hoe je bij deze tweedehands winkel in Eindhoven komt.

Ken jij een leuke tweedehands winkel in Eindhoven die nog niet op deze pagina staat? Neem dan contact op met de redactie van Live Life Green via info@livelifegreen.nl. Wie weet zie je de shop dan terug op deze pagina! 

Neem ook eens een kijkje naar:

Meer weten over duurzaamheid? Lees ook eens over: