Tweedehands winkel Leiden

Tweedehands winkel Leiden

Lekker een dagje shoppen voor weinig geld, terwijl je jouw steentje bijdraagt aan een beter milieu. Wie wil dat nou niet? Bij een tweedehands winkel in Leiden vind jij unieke vintage, maar ook hippe moderne producten voor een zacht prijsje. Door tweedehands producten te kopen zorg jij dat er minder vraag is naar nieuwe producten, hierdoor draag je bij aan de vermindering van massaproductie. Wil je de cirkel helemaal compleet maken? Kijk dan goed rond in je woning of garage of je toevallig niet nog producten hebt liggen die je niet meer gebruikt. Heb je die? Neem ze mee naar de tweedehands winkel in Leiden en doneer of verkoop ze aan de shop. Zodoende houd je wellicht nog een leuk extraatje over aan je dagje shoppen. In dit artikel hebben wij de leukste tweedehands winkels in Leiden voor je op een rij gezet, zo hoef je zelf niet te zoeken.

Leuke Zaak

Wil jij mooie kleding voor een leuk prijsje aanschaffen? Neem dan eens een kijkje bij deze tweedehands winkel in Leiden: Leuke Zaak. Deze shop wordt gerund door moeder en dochter en verkopen een gevarieerd aanbod aan producten, zoals: tweedehands kleding, nieuwe kleding, woonaccessoires, sieraden, verzorgingsproducten en accessoires. Dus, wil jij eens lekker rondneuzen? Dan is een bezoekje aan Leuke Zaak zeker de moeite waard. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te zien waar deze tweedehands winkel in Leiden gevestigd zit.

VNTG

Ben jij op zoek naar unieke vintage kleding in allerlei soorten stijlen en kleuren? Dan is VNTG de tweedehands winkel in Leiden voor jou! Hier vind je zowel dames- als herenkleding. Het is een leuke knusse winkel om eens lekker in rond te neuzen en er hangt zelfs een schommel, mocht je nog even willen schommelen tijdens het winkelen. Een deel van hun aanbod is ook online te bekijken, zodat je je alvast kunt oriënteren. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te zien waar deze tweedehands winkel in Leiden gevestigd zit.

Vintage Island

Ga op bezoek bij de hipste tweedehands kleding winkel in Leiden: Vintage Island. Hier vind je echt unieke kledingstijlen, van cowboylaarzen tot aan bloemenjurkjes. Zowel voor dames- als herenkleding ben je hier aan het juiste adres. Deze shop heeft niet alleen een filiaal in Leiden, maar ook in Utrecht, Den Haag, Groningen, Maastricht en Haarlem. Dus mocht je ooit in één van deze steden zijn, kun je ook daar terecht voor hippe kleding. Bekijk het onderstaande Google Maps-kaartje om te zien waar deze tweedehands winkel in Leiden gevestigd zit.

Ken jij een leuke tweedehands winkel in Leiden die nog niet op deze pagina staat? Neem dan contact op met de redactie van Live Life Green via info@livelifegreen.nl. Wie weet zie je de shop dan terug op deze pagina! 

Neem ook eens een kijkje naar:

Meer weten over duurzaamheid? Lees ook eens over: