Krabton: de ideale krabpaal!

Een krabton is het helemaal tegenwoordig. Krabtonnen zijn namelijk ruimtebesparend, mooi ontworpen en hebben dezelfde eigenschappen als gewone krabpalen. Maar: met meer luxe. Alles over krabtonnen en hun luxe extra’s lees je hier. 

Wat is een krabpaal?

Een krabpaal is gemaakt voor katten om aan te krabben. Een klassieke krabpaal bestaat uit een vierkante voet met een paal erop die met sisal is bekleed. En dat laatste maakt een krabpaal een feestje voor katten. Want van ergens aan krabben worden katten heel erg blij! Ze verzorgen zo hun nagels, houden hun spieren soepen én laten hun geur achter. Waarmee ze zeggen: hier woon ik en dit is mijn territorium. 

Wat is een krabton?

Een krabton is luxer dan een gewone krabpaal – een krabton is groter en vaak een stuk hoger – soms wel 120 centimeter. Je kunt een krabton zien als een soort grote rechtopstaande buis met een diameter van ongeveer 50 centimeter die rondom is bekleed met sisal tapijt. Katten kunnen dus aan elk plekje lekker krabben. 

Afbeelding met gebouw, buiten, rozeAutomatisch gegenereerde beschrijving

In een krabton zitten ook verschillende etages die zijn bekleed met lekkere dikke sisal. Ideaal voor katten natuurlijk, want die vinden het heerlijk om zich in zo’n knus holletje terug te trekken voor een schoonheidsslaapje. 

En als kers op de taart is boven op de krabton een dik en zacht kussen aangebracht. Ook een feestje voor katten, want katten vinden het fijn om veilig en hoog te zitten – dan kunnen ze vanaf hun troon alles en iedereen goed in de gaten houden. 

Voor welke katten is een krabton geschikt?

Krabtonnen zijn geschikt voor elke soort kat. Ze kunnen er namelijk in slapen en klimmen en natuurlijk lekker aan krabben. De krabtonnen van Petrebels zijn luxer en robuuster dan andere soorten – zij werken namelijk met extra dikke bodemplaten die ervoor zorgen dat de krabton nooit kan omvallen. En de pluche en sisal zijn van extra sterke en dikke kwaliteit. 

Deze krabtonnen kunnen dus wel tegen een stootje. En dat maakt ze ideaal voor zware katten en grote kattenrassen. En huishoudens waar meerdere katten wonen. 

De voordelen van de krabtonnen van Petrebels:

  • kunnen niet omvallen door de extra dikke bodemplaat;
  • zijn geschikt voor elke soort kat;
  • hebben veel ruimte om te krabben;
  • en veel royale slaapplekjes;
  • zijn geschikt voor zware katten en grote kattenrassen;
  • kunnen tegen een stootje en gaan lang mee;
  • zijn ook ideaal voor huishoudens met meerdere katten.

Ben je op zoek naar een ruimtebesparende krabpaal van extra zware en sterke kwaliteit die niet kan omvallen? Dan kun je dus het best voor een krabton kiezen.