Met een luierabonnement kom je nooit zonder luiers te zitten!

Het krijgen van een kindje is voor velen een mooi iets, maar het gaat ook gepaard met veel zaken waar je aan moet denken. Zo moet je vele babyspullen in huis halen om je kind te voorzien van de juiste zorg. Hierbij kun je denken aan babyvoeding, een kinderwagen, speelgoed en luiers. Vooral dat laatstgenoemde gaat als warme broodjes over de toonbank. Zoals gezegd heb je als ouder veel zaken aan je hoofd, zo kun je een keer vergeten om bijvoorbeeld luiers te kopen. Erg vervelend, want dan moet je weer speciaal naar de supermarkt om luiers te halen. Maar, wat nou als er iets van die zorgen bij je weggehaald kan worden? Hoe dan vraag je je af? Door een luierabbonement af te sluiten! In dit artikel gaan we hier dieper op in: wat is een luierabbonement, hoe kun je er een afsluiten en van welke service geniet je? 

Wat is een luierabbonement? 

Tegenwoordig kun je luiers kopen in abonnementsvorm, zodoende heb je op elk moment altijd voldoende luiers in huis. Dit houdt in dat je een vast bedrag per maand betaald en dat de luiers op een afgesproken moment bij je thuis afgeleverd worden. Bij aanbieders zoals GhaZoo kun je eerst een proefabonnement afsluiten zodat je kunt testen of het abonnement iets voor je is. Indien het bevalt kun je overgaan tot een abbonement die je voor een bepaalde periode afsluit. Hierin heb je veel vrijheid betreft je persoonlijke wensen, zo kun je aangeven hoe vaak je luiers wilt ontvangen, wanneer je ze wilt ontvangen en in welke maat je ze wilt hebben. Zodoende hoef je nooit meer zelf na te denken en wordt je volledig ontlast in het verzorgen van luiers voor je kleintje. 

Van welke voordelen geniet je als je een luierabbonement afsluit? 

Gemak is iets waar je veel waarde aan hecht in een hectische levensfase als ouder, maar dat is niet het enige voordeel waarvan je geniet als je gebruik maakt van een luierabbonement. Indien jij je abbonement afsluit bij GhaZoo profiteer je ook nog eens van de hoogste kwaliteit. De luiers van GhaZoo zijn namelijk dermatologisch goedgekeurd en voldoen aan de hoogste normen. Daarnaast wordt de service steeds aangepast op je persoonlijke situatie. Naarmate je kind ouder wordt zal GhaZoo met je meedenken betreffende de luiermaat. Bevalt de service en blijf je daardoor lang klant? Dan word je daarvoor beloond met mooie kortingen op je abonnement. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar aanbiedingen voor luiers, je luiers worden immers automatisch goedkoper. Heb je de luiers niet meer nodig? Dan kun je jouw abonnement bij GhaZoo weer eenvoudig opzeggen. Geen lang en ingewikkeld proces, maar gewoon simpel via de mail of telefoon.

Is een luierabbonement duurzaam? 

Indien je gebruik maakt van een luierabbonement worden je luiers in bulk afgeleverd. Hierdoor zijn niet alleen de kosten per luier laag, maar zodoende hoef je ook niet telkens met de auto naar de supermarkt om de luiers op te halen. Dit scheelt enkele ritjes met de auto en de uitstoot die daarbij komt kijken. Daarnaast worden de luiers gemaakt van verantwoorde materialen. De pulp die in de luiers verwerkt zit komt van FSC verantwoord beheerde bossen. Tot slot zijn alle materialen dermatologisch goedgekeurd en vrij van parabenen, parfum, chloor en bleek.