Dit is waarom ondernemers een bedrijfsautoverzekering moeten hebben

Dit is waarom ondernemers een bedrijfsautoverzekering moeten hebben

Ben je een fanatieke zelfstandige ondernemer en wil je jouw bestelautoverzekering online afsluiten? Als zelfstandig ondernemer is het wellicht nog belangrijker om deze verzekering goed geregeld te hebben dan wanneer je een groter bedrijf hebt. Jouw voertuig is immers een mobiel kantoor, een voertuig om goederen te vervoeren en te zorgen dat je bij jouw klanten komt. Maar waarom moet je deze verzekering omarmen? En welke voordelen behaal je er dan daadwerkelijk aan als ZZP’er? Onderstaande informatie zet alles voor jou op een rij. 

Een financiële bescherming voor iedere ZZP’er

Als zelfstandig ondernemer sta je voor veel financiële risico’s. Veel van de ongelukken, schadeclaims en de bijbehorende rompslomp komt immers voor eigen rekening. Bij een ZZP’er is er niet altijd een uitgebreid vermogen, waardoor een grotere claim al snel voor hoge kosten en gevaren voor het bedrijf zorgt. Een bescherming op maat in de vorm van een bestelautoverzekering geeft jou weer meer vrijheid om de ritten te maken. Je kiest hierbij zelf hoe je jouw voertuig verzekert en welke extra’s je nodig hebt. De flexibiliteit krijg je niet als je een privéautoverzekering afsluit. Zorg dus dat je weet waar je naar op zoek bent voor het afsluiten.  

Budgetvriendelijk en bij groei uit te breiden

Een bestelautoverzekering online afsluiten zorgt er tevens voor dat je een budgetvriendelijke oplossing in handen krijgt. Je hoeft namelijk geen fortuin uit te geven aan een verzekering! Je houdt dus meer geld over om te investeren in het bedrijf. En verandert jouw bedrijf door de investeringen? Dan kan de verzekering gewoon met jou meegroeien! Je voegt gemakkelijk nieuwe voertuigen toe, kan de dekking aanpassen en hoeft hier weinig gedoe bij te verwachten. Ook voor de toekomst ben je voldoende beschermd als je de weg op gaat met jouw voertuig. 

Persoonlijke aandacht voor iedere ZZP’er

Een ander voordeel van een bestelautoverzekering ZZP online afsluiten is dat je kan genieten van persoonlijke aandacht. Bij de verzekeringsmaatschappij ben je namelijk geen nummertje. Als zelfstandig ondernemer kan je dezelfde contactpersoon verwachten voor al jouw vragen, schadeclaims en afhandelingen hiervan. Al jouw behoeften zijn het uitgangspunt en er zijn geen lange wachttijden. Dit wil toch iedereen die onderweg vast komt te staan door onvoorziene omstandigheden? Door goed te kijken naar de ervaringen met een klantenservice voorkom je dat je een verkeerde keuze maakt op dit gebied en in een lange rij komt te staan.  

Geen vertragingen oplopen met de werkzaamheden

Heb je geen zin om urenlang te besteden aan het regelen van een nieuwe verzekering? Als je een nieuw voertuig hebt, kan het soms lang duren voordat je te weten komt of de verzekering goedgekeurd is. Dit kan de werkzaamheden aanzienlijk vertragen. Het is tijd die je als ondernemer liever besteedt aan andere zaken binnen het bedrijf. Doordat je de verzekeringen online kan regelen weet je direct waar je aan toe bent. Is de verzekering goedgekeurd? Dan kan je gelijk de weg op en jouw klanten weer op de juiste manier helpen.