De leukste valentijnscadeaus voor haar in 2023 op een rij

De feestdagen zijn voorbij, wat betekent dat Valentijnsdag er snel genoeg aankomt en voor je het weet haast je je om een valentijnscadeau voor haar te kopen. Hoewel je nooit fout kunt gaan met klassieke cadeaus zoals bloemen en chocolade, geloven wij natuurlijk dat het beter kan en we zijn hier om je alle inspiratie te geven die je nodig hebt!

Haar favoriete bloemen in een stijlvolle plantenbak

Om deze Valentijnsdag een stapje verder te gaan, heb je een cadeau nodig dat even uniek als charmant is – en een potplant is beide. Zelfs wanneer de bloemen uiteindelijk klaar zijn om te worden weggegooid, zal ze altijd de planten hebben als een teken van je bedachtzaamheid.

Harten zijn eigenlijk de definitie van Valentijnsdag, dus doe het cheesy op de chicste manier. De doos met rozen van Venus et Fleur is iets wat de ontvanger altijd zal bewonderen en laten zien. Het beste deel? Deze bloemen verwelken niet na een paar dagen, dankzij de technologie van het merk blijven ze een heel jaar lang precies hetzelfde. Bovendien is de doos volledig aanpasbaar, zodat je rozen kunt kiezen in elke denkbare kleur, van geel tot regenboog gekleurde bloemblaadjes (ja, dat lees je goed!).

Bewaardozen (gevuld met bewijzen van jullie liefde)

Een set bewaardozen is niet alleen een chique manier om je huis meer als een thuis te laten voelen,  het is ook een geraffineerd symbool van de onafscheidelijkheid van jou en je geliefde. Perfect voor koppels die samengaan als een paar, nou ja, keepsake boxes!

Een knuffeldeken

Tot slot, als je ‘uit eten gaan’ deze Valentijnsdag kunt nemen of laten – en als je liever thuis blijft om te knuffelen en je favoriete programma’s te bekijken – overweeg dan een knuffeldeken; geen enkel decorontwerp maakt Valentijnsdag comfortabeler – of romantischer!

Bloemen, bloemen en nog meer bloemen!

Wil je echt helemaal uitpakken met bloemen? Schenk niet slechts één vaas bloemen, maar laat de arrangementen elke maand of week komen dankzij een bloemen abonnement Je kunt kiezen uit verschillende soorten bloemen (inclusief huisdier veilige bloemen) voor verschillende prijzen en om ervoor te zorgen dat alles zo vers mogelijk blijft, levert het bedrijf alle bestellingen de volgende dag. Rozen bestellen kan op deze manier super simpel!

Nieuwe rode wijn wijnglazen

De volgende is voor wijnliefhebbers. De met de prijs Live Better bekroonde wijnglazen van ontwerper Kurt Josef Zalto hebben een ongeëvenaard ontwerp. Ze zijn handgemaakt, licht van gewicht en hebben een speciale vorm waardoor de wijn zich prachtig kan ontwikkelen.