Wat zijn de beste tweedehands modellen?

Op zoek naar een goede tweedehands wagen? Er is geen gebrek aan nieuwe modellen op de markt, maar als er een trend is die lijkt door te zetten sinds het begin van de economische crisis, dan is het wel dat veel mensen op zoek gaan naar een tweedehands auto. Hier zijn enkele betrouwbare modellen voor een tweedehands wagen. 

Ford Fiesta

De Ford Fiesta vertegenwoordigt nog steeds een geweldige koop. Het is nog steeds een van de meest populaire gebruikte auto’s in ons land, en terecht. Een Ford Fiesta is een geweldige auto om in te rijden en verkrijgbaar in talloze versies, van de superzuinige EcoBoost-benzinemotoren en TDCi-modellen met dieselmotor tot de fun-to-drive ST hot hatch. We houden van het feit dat de prijzen concurrerend zijn, het onderhoud goedkoop is en als zodanig is het een betrouwbare en veilige auto om je geld in te investeren.

Citroen C3

Ben je van plan een Citroen c3 op Gaspedaal.nl te kopen? De C3 van Citroën werd geprezen omdat hij betrouwbaar, veilig, gemakkelijk te besturen was. En dat is hij als tweedehands wagen nog steeds. Het gemak van deze wagen maakt het een goede auto voor iemand die pas begint te leren rijden of als aankoop voor een eerste auto. 

Skoda Yeti

De Skoda Yeti was de perfecte gezins-SUV lang voordat ze zo populair werden als nu. Je kunt de Yeti tweedehands kopen in benzine- of dieselvorm en ook met vierwielaandrijving. Gebaseerd op eenvoudige Volkswagen-technologie, blijken ze goedkoop en betrouwbaar te zijn en vinden ze hun weg naar veel gezinnen. 

Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf is geëvolueerd tot de meest perfecte kleine gezinsauto die je kunt kopen. Hij ziet er goed uit, alles past er in en is verkrijgbaar met vrijwel elke motor die je maar wilt – tot en met een volledig elektrische e-Golf-versie. De nieuwe is qua styling ook niet veel anders, dus het ziet er nog steeds uit als een eigentijds aanbod.

BMW 1 Serie

De BMW 1 Serie is inmiddels aan zijn derde generatie toe, maar dat betekent niet dat deze ophoudt een begerenswaardige auto te zijn. Voor veel enthousiastelingen is deze 1-serie zelfs de beste van het merk, omdat hij is uitgerust met chauffeurs technologie en veiligheidskit, maar de traditionele lay-out met achterwielaandrijving behoudt die grotere BMW’s zo plezierig maakt om in te rijden.

Hij is goed gemaakt en betrouwbaar, en je hebt keuze te over met een reeks superzuinige diesels voor diegenen die de kosten van het rijden laag willen houden.